perjantai 1. maaliskuuta 2013

Nyt työn alla

Jospa minä (mahdollisesti) harrastaisin vähän aktivoitumista tulevaisuudessa? Lomakin alkoi nyt, tosin koulutehtäviä on aivan liikaa tehtävänä.

4 käsityötä on valmistunut tämän vuoden puolella, joten aivan toimeton en ole ollut. Niistä lisää mahdollisimman pian, sillä nyt tulin esittelemään työn, jota olen väkertänyt lähes kaksi viime viikkoa - ja joka toivottavasti valmistuu pian, on sen verran tylsä.
Sain ystävänpäivän seutuun puhelun kummityttöni äidiltä, joka on allerginen villalle (eikä siedä mohairia tai akryyliä), että olisi tarvetta tuubihuiville. No, siinä aikani pähkäiltyäni keksin, että bambu olisi sopiva lanka, tuubihuiviin tosin aika ohut. No kaksinkertaisena se on suht. ok.
Värit valikoitui puhelimen välityksellä (hän asuu Kauhajoella ja minä Itä-Suomessa) ja omasta mielestäni aika kiva yhdistelmä on kyseessä. Huivia on neulottu jo 30 cm ja vielä olisi jonkin verran edessä. Toivottavasti ei kestä enää kauaa, sillä sormet syyhyäisivät jo muiden projektien perään.

Niin, kysyisinkin teiltä, kanssaneulojani, miksi oi miksi aina kun sinulla on jokin tärkeä neule tms. työn alla, löytyy aivan ihania ohjeita? Vai onko se vain tylsistymisen seuraus? Viime päivinä on nimittäin löytynyt luvattoman paljon liian hyviä ohjeita!

Neulerikasta maaliskuuta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti