sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Lankahamsteri vauhdissa

Tallinnassa tuli käytyä tuossa ystävänpäivän seutuun. Tuli vähän tuolta reissulta kotiutettua lankaakin, hups. Karnaluks ei oo hyvä idea lankahamsterille. Ei sen puolen vanha kaupunkikaan, tai normi marketti...
Tuolla tuli siis käytyä. Taksilla mentiin ja käveltiin sitten takaisin hotellille. Meinasin eksyä tuolla pari kertaa - niin paljon siellä on kaikkea!

Sain onneksi hillittyä itseni hyvin ja vain aiotut langat ja tarvikkeet löysivät tiensä kassalle. Tällaista tarttui mukaan:
Muutamat uudet bambupuikot
Silmukkamerkkejä ja puikon suojukset
Sekä lankaa. Yhteensä 600g Austermannin Alpaca Silkiä, 200g turkoosia ja 300g harmaata. Nämä haluavat villatakiksi.
Saatiin myös kaupanpäälle tällainen lehti

No, tuon reissun lankahankinnat ei kyllä loppuneet tuohon...

Automatkalla meiltä Helsinkiin mulle tuli puhelu tilaustyöstä, joka tulisi toteuttaa mahd. pian. No, eikun vaan lähimpään markettiin ja lankahyllylle. Kotiutuin sieltä 500g Novita Bambua (tilaustyö jo tehtyä, mutta kaikki lanka ei kulunutkaan).
Jostain vanhan kaupungin pikku putiikista tuli kotiutettua pari kerää (200g) mustapunaista villalankaa. Nämä haluaa villasukiksi.

Sellaisia hankintoja tuolta Tallinnan reissulta tuli tehtyä - osa ihan kotimaassa ja osa etelänaapurista. Laskin, että yhteensä kotiutin 1200g eli 1 kg 200g. 
Ei paha, koska nämä ovat kuitenkin tähän mennessä tämän vuoden ainoat lankaostokset ja lähitulevaisuudessa on näkyvillä vain yksi projekti, joka vaatisi lankakauppaan menoa ja siihenkään ei onneksi paljoa lankaa kulu. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti