perjantai 10. tammikuuta 2014

Haaste poikineen - 16 faktaa minusta

Mä oon näköjään aivan älyttömän laiska vastaamaan mulle annettuihin haasteisiin. Hetki sitten löysin tiedostojen syövereistä pari haastetta viime tammikuulta. Sorry, mutta parempi kai myöhään kuin ei milloinkaan!

Kiitos siis Marille ja Siskolle!

Kumpaankin haasteeseen kuuluu siis kertoa 8 faktaa minusta

 eli

16 faktaa minusta, ollos hyvä:

1. Mulla on koko ajan hirveästi kaikkia ideoita, mitä haluaisin toteuttaa. Nämä ideat ovat yleensä 99% neulomiseen liittyviä. Viimekin yönä oli pakko neuloa, kun ei nukuttanut - keksin nimittäin hyvä idean (onneksi oon sairaslomalla, ei tarvinnut herätä aamulla muuta kuin ottamaan lääkettä ja takasin nukkumaan.. :D) Eli summa summarum = kokoaikainen hirveä neuloosi.

2. Käsitöiden lisäksi toinen "huume" mulle on liikunta. Viimeisen vuoden aikana siitä on tullut elämäntapa.

3. Tänä keväänä jos hyvin käy, tämä tyttö on ylioppilas. Tällä hetkellä ansaittuna jo yksi L (keskipitkästä ruotsista).

4. Mä neulon ylivoimaisesti eniten villasukkia. Tälläkin hetkellä on sukat puikoilla (ja mooonta idealistalla), vaikka monen monta paria on käyttämättömänä...

5. Mulla on kolme virallista neulontavalvojaa: Milla, Miisu ja Maisa - nimiset katti karvajalat. Viime yönä mulle seuraa piti Miisu, joka meinasi koko ajan katkoa langan... (Liekkö ei tykännyt langasta tai olisi halunnut jo nukkumaan - kello kun oli 2 yöllä...)

6. Mä oon meidän lähisuvusta ainut, joka neuloo. Mummi ei pysty (nivelongelmia) ja äiti ei jaksa/halua (yliannostus entisen ammatin vuoksi...).

7. Vaikka mulla on hirveästi aina kaikkia ideoita, usein jumiudun ihan perussukkaan. Uusia tekniikoita ois niin kiva kokeilla, mutta laiska kun oon...

8. Vaikka mä neulon paljon, useimmiten mä ostan perusneuleet (takit, paidat) kaupasta.

9. Mä oon soittanut pianoa 5-vuotiaasta asti, tällä hetkellä viimeistä kevättä ohjattuna.

10. Muutenkin mulla on kaikki bändi-instrumentit hallussa :)

11. Mulla on jatkuva matkakuume, en pistäisi yhtään pahitteeksi myös ulkomailla asumista...

12. Aion hakea Jyväskylän yliopistoon opiskelemaan luokanopettajaksi.

13. Mä oon asunut vain yhdessä osoitteessa elämäni aikana.

14. Lumi kuuluu talveen - mä en tykkää yhtään tämän hetkisestä pimeästä lumettomasta säästä.

15. Mä teen villasukat yleensä aina pienemmällä silmukkämäärällä kuin ohjeessa. Yleensä lapsen silmukkämäärä on jees :) Pienemmät puikotkin on jees. Harmittaa vaan, että 3,25 mm puikot on aika vaikea löytää.

16. Taidan lähteä tästä syömään, jonka jälkeen kutsuu ruokaohjelmat ja neule <3

Elossa

Heipä hei, sinne ruudun toiselle puolelle!

Viime postauksesta on kulunut jo ihan liian kauan. Kiire ja sairastelu on vain vienyt kaiken ylimääräisen ajan. Viime ajat voisikin tiivistää sanoihin: abivuosi ja hammasoperaatiot.

Abivuosi on ollut yhtä kiirettä, nyt ollaan jo voiton puolella: enää pari viikkoa koulua, koeviikko ja sitten penkkareiden jälkeen lukuloma. Kiirettä on lisännyt mun hammasoperaatiot (=viisaudenhampaiden leikkaukset) ja niistä aiheutuneet sairaslomat.

Ensimmäinen hammasoperaatio oli 13.11. ja toinen tällä viikolla 8.1. Eli sairaslomalla (ja vahvalla lääkityksellä) ollaan, taas. Leikkausten välissäkin ehdin kipeillä, kiitos flunssan ja tulehtuneen leikkaushaavan...

Lomakin oli, mutta otin lomaa kaikesta - oli tervetullutta :)

Vaikka onkin ollut rankat pari kuukautta, oon mä sentäs ehtinyt neuloa ;)

Stay tuned...