tiistai 28. elokuuta 2012

Lankaa, taas...

Joo, tuli ostettua lankaa - taas.

Jämälankapeittoon tarvitsen lisää väriä, joten hyödynsin Tokmannin tarjouksen: 2 yksiväristä Novita 7 Veljestä hintaan 7,50€.
Ostin siis 4 kerää: vaaleanpunaisen, keltaisen, turkoosin ja ruskean.

Perjantaina Kuopiossa käydessä kävin ostamassa Napista ja Nauhasta lankaa hys hys-lahjoihin.
4 kerää bambu/puuvilla-lankaa: kaksi oranssia ja kaksi punaista. Hintaa kerällä taisi olla 4,60€.

Sellaista tällä erää.

sunnuntai 26. elokuuta 2012

Puolukkaiset sukat

Pari päivää sitten valmistui viimeiset sukat ennen Sukkasatoa 2012.
Tämä Novita Nalle Marjaretki kerä on ollut marinoitumassa jo hyvän aikaa meidän kätköissä yhdessä "siskonsa" kanssa. Vihdoin sain aikaiseksi tehdä niistä itselleni sukat. Keriä oli siis kaksi alun perin. Tästä ensimmäisestä kerästä jäi vähän käyttämättä, mutta se menee jämälankapeittoon.
  • tehty: 10.-23.8.2012
  • lanka: Novita Nalle
  • väri: Marjaretki puolukka (828)
  • puikot: 3,0 mm
  • ohje: Novitan sukkaohje netistä
  • lankaa kului: 75 g
  • fiilis: Ihanat!

lauantai 25. elokuuta 2012

Sukkasato 2012

Päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja osallistua vuoden 2012 Sukkasatoon. Tarkoitus on siis neuloa sukkia aikavälillä 1.9.-31.10.2012.
Itse en ota mitään paineita - pidän vaan hauskaa puikkojen kanssa ja saan valmista, jos saan. Mitään määrää en siis päätä, että "näin ja näin monta paria pitäisi valmistua".

Viikko aikaa alkuun - eikun vaan siis lankavarastoa penkomaan :)

torstai 9. elokuuta 2012

Lahja ystävältä

Sain tänään yllätyksekseni hyvältä ystävältäni Marilta lahjan. Kuulemma se oli sellainen yhdistetty synttärilahja ja tuliainen Lapista! Lahja oli juuri minun näköiseni, joten olin tooodella tyytyväinen!
Paketti sisälsi siis purppuran värisen kerän Novitan Isoveljeä, vaalean glitterkynsilakan ja lappi-avaimenperän.

Kiitos Marille aivan ihanasta lahjasta!

maanantai 6. elokuuta 2012

Ruutua ja raitaa

Ensimmäinen kirjoneuleeni on nyt valmis! Mä oon jo kauan vältellyt kirjoneuletöitä siinä uskossa, että ne olisivat todella vaikeita. Totuus tuli tämän työn myötä julki - kirjoneule on todella helppoa!

Näiden sukkien ohjetta on tullut pyöriteltyä moneen otteeseen käsissä, mutta vasta nyt päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja tehdä ko. sukat ja kivatkan niistä tuli!
Lankana käytin Novita 7 Veljestä jämiä, joita myös tarvitsen tällä hetkellä vaiheessa olevaan isoäidinneliöpeittoon. Musta kerä oli melkein täysi, joten siitä jäi ihan hyvin jämää peittoa varten. Valkoisesta kerästä jäi jäljelle vain 3 grammaa, jotka nekin kyllä tulevat käytettyä peittoon.
  • tehty: 16.-31.7.2012
  • lanka: Novita 7 Veljestä jämiä
  • värit: musta (099) ja valkoinen (011)
  • puikot: 3,0 mm
  • ohje: nettineulelehti Ulla 1/06
  • lankaa kului: 90 g
  • fiilis: eka kirjoneule ikinä! Yllättävän helppoa. Kivat sukat, jotka mahtuu hyvin kenkiin! Kuviosta tykkäsin tosi paljon ja se oli helppo toteuttaa.

lauantai 4. elokuuta 2012

Happy happy!!!

Meikä osti lankaa. Mutta mulla oli hyvä syy!
Mä oon etsinyt jo kauan Novitan Tico Ticoa, jonka valmistaminen lopetettiin valitettavasti jokin aika sitten. No, kun mahdollisuus aukeni minulle Jyväskylän reissulla tämän viikon keskiviikkona, oli se pakko käyttää hyväksi. Näin minulle kotiutui 2 kerää (=200 g) Novitan mustaa Tico Ticoa.

Ihan vinkiksi Jyväskylän seudulla asuville/kävijöille, että jos Tico Ticoa halajaa, kannattaa käydä Seppälänkankaan Citymarketissa, siellä sitä oli halvalla paljon! Minun täytyi hillitä itseni, etten koko varastoa kotiuttanut!