maanantai 29. elokuuta 2011

Värjäilyjä

Noin viikko sitten innostuin värjäilemään pari vaatetta antaakseni niille ns. toisen mahdollisuuden. Kumpikin onnistui hyvin, vaikkei niistä tullut mustia - vaan sinisiä. Silti ne onnistuivat hyvin ja pääsevät kyllä käyttöön.


Värjäämäni housut ovat vielä puolitiessä tuunauksensa osalta, paita on näillä puheilla valmis.


Housut:
Paita: Tästä lähdettiin.
Tähän päästiin:
Itse olen tyytyväinen lopputulokseen ja värjäyskin oli ihan kiva uusi kokemus. Värinä käytin Dylonin käsivärejä, joita saa Tiimarista alle 5 eurolla.

lauantai 27. elokuuta 2011

Uusi asiakas(ko)?

Mä oon ihan innoissani!


Mulle tuli viime viikolla kysely, että neuloisinko sukkia tilauksesta - ja kyllähän noita tilaustöitä on tullut väkerrettyä vuosittain jonkin verran. Toissa talvena tein villasukkia ja viime talvena koirahaalareita. Ensi viikolla pitäisi sopia hinnoista ja materiaalista (jonka minä hankin/kaivan omasta varastosta)... Katsotaan miten käy..


Muutenkin neulomisinto tuntuu palanneen, sillä joululahjat alkavat taas edetä!

lauantai 20. elokuuta 2011

Kuulumisia

Koulujen alettua on tullut tehtyä käsitöitä rutkasti vähemmän kuin kesällä. Olen saanut suurin piirtein 4 cm sukan vartta sen jälkeen valmiiksi.


Yksi syy tuohon "laiskuuteen" on tosiaan tuo koulun ja mulla siis lukion alkaminen.
Toinen syy on se, että mä oon ollut tosi väsynyt ja mulla on koskenut hirveesti päähän - kiitos pahan poskiontelon tulehduksen, joka vaikuttaa mulla päänsärkynä (hirveä paine siis laukaiseen päänsäryn) ja siihen annetun vahvan antibioottikuurin. Tää on jopa toinen antibioottikuuri mun elämän aikana ja sen kyllä huomaa. Kummatkin kuurit on vielä ollut nyt puolen vuoden sisällä...
Mä saatan myös joutua astmatesteihin sen takia, kun mulla on pitkittynyt yskä. Vaikka minulla astma todettaisiinkin, en luopuisi kissoista mistää hinnasta. Mulla ei oo koskaan tullut mitään oireita kissoista ja yleensäkään eläimistä - enemmänkin luulen että syynä on mm. huonepöly ja siitepöly (+ mun entisen koulun homeongelmat).


Mutta asiasta kukkakeppiin, blogissa nimeltä Neuleaddiktio on menossa arvonta! KLIK KLIK!

perjantai 5. elokuuta 2011

Etenemistä... tai sitten ei.

Joululahjojen teko on edistynyt kummasti viime päivinä! Yksi on kokonaan valmis, toinen puoliksi. Jos oikein laskin tässä yksi päivä niin joululahjaksi pitäisi saada valmiiksi yhteensä 4-6 lahjaa, riippuu vielä vähän parista asiasta.


Intarsia-työkin on edistynyt, ainakin hieman. Ensimmäinen etukappale alkaa olla valmis, tai se oli jo melkein valmis, ennen kuin jouduin purkamaan siitä illalla paljon. Oikeastaan kaiken, mitä olin siihen illan aikana tehnyt - kiitos mielettömän väsymyksen. En näköjään ollut halunnut myöntää väsymystäni ja olin vain jatkanut eteen päin - huomaamatta, että yksi kuvio oli täysin päin sitä itseään. Hyvä minä!


Jospa tänään saisin tuon etukappaleen edes kaulusta vaille valmiiksi...?